Whole-value maaltijden en alcoholische drank na de 10 beleid van de DGE

Voedselproducten van hele waarde zijn uitgebalanceerd, bevorderen zowel de efficiëntie als de gezondheid. De Duitse voedingsgemeenschap heeft in feite 10 regels ontwikkeld volgens de huidige technologie, die u helpen te eten met voldoening en die ook gebalanceerd worden ontvangen.

Geniet van het assortiment aan eten. Volledige maaltijden en ook drinken heeft een gevarieerde variëteit, een goed volume en een mix van streek en gezonde voeding. Beslis over typisch plantaardig voedsel. Deze hebben een gezondheidsbevorderende invloed en ondersteunen een duurzaam voedingspatroon.

Veel ontbijtgranen en aardappelen

Brood, graan, pasta, rijst, het beste van volle granen, en witte potatos bestaan uit veel vitamines, mineralen en ook vezels en ook fytochemicaliën. Consumeer deze voedingsmiddelen met als vetarme actieve ingrediënten. Op zijn minst 30 gram van draad, vooral van volle granen, moet het elke dag. Een hoger verbruik verlaagt het gevaar voor verschillende voedselgerelateerde aandoeningen. Groenten en fruitproducten – neem “5 per keer”.

Geniet van 5 porties groenten en een fruitproduct per dag, zo vers, kort gekookt of zelfs periodiek als een extract of zelfs een gezonde smoothie – samen met elke hoofdmaaltijd en ook een hapje eten.

Veel ontbijtgranen en aardappelenDaarom leverde u rijkelijk samen met vitaminen, mineralen en ook draad en ook fytochemicaliën en verminderde de bedreiging van voedingsgerelateerde aandoeningen. Geef de voorkeur aan seizoensartikelen. Melk en zuivelproducten dagelijks, een of twee keer vissen in de volle week, varkensvlees, braadworsten en eieren in bulk.

Deze maaltijden bevatten waardevolle voedingsstoffen, zoals calcium in melk, n-3, jodium en seleniumvetzuren in vis.

Vis, producten kiezen met erkend blijvend begin. Binnen de structuur van een totaaldieetplan, moet u niet meer dan 300-600 g kip evenals braadworsten per week eten. Kip is eigenlijk een leverancier van vitaminen en mineralen (B6, B12 en ook B1). Borstvlees (kip) is eigenlijk veel goedkoper dan roodachtige kip (vlees, varkensvlees) vanuit een gezondheidsstandpunt C.

Kies vetarme producten, met name vleeswaren en zuivelproducten

Vetarme en ook vetrijke maaltijden. Lichaamsvet levert belangrijke (noodzakelijke) vette voedingsmiddelen en ook vetzuren bestaan uit in lichaamsvet oplosbare vitaminen. Omdat dat eigenlijk behoorlijk enthousiast is, kan de verbeterde consumptie door voedingsoverschot de progressie van overgewicht zeker stellen. Veel gehydrogeneerde vetten vergroten de kans op vetwaarden van de stofwisselingsomstandigheden, samen met de haalbare uitkomst van algemene cardiovasculaire aandoeningen. Geef de voorkeur aan plantaardige oliën en lichaamsvetten (zoals raapzaad en sojaolie, evenals smeerbare vetproducten).

Let op ongezien lichaamsvet dat normaal gesproken inbegrepen is:

  • varkensvlees items
  • melkproducten
  • lekkernij
  • banketbakkerij
  • fast food en eindproducten

Een totaal van 60 – 80 gram van vetafzettingen per dag is voldoende. Glucose en natrium groothandel.
Alleen van tijd tot tijd eet u suiker en voedsel of dranken, die eigenlijk samen met verschillende zoetigheden zijn gemaakt  (zoals bloedsuikerstroop).

Kies vetarme producten, met name vleeswaren en zuivelproducten

Fantasierijke smaak, samen met kruiden en kruiden, evenals weinig natrium. Als u zout gebruikt, dan verbeterd samen met jodium evenals fluoride. Veel vloeistof.

Water is belangrijk voor het dagelijks leven

Drink vloeistoffen van ongeveer 1,5 liter per dag. Geef de voorkeur aan water, samen met kooldioxide – of zelfs niet zo goed als cocktails met lage energie. Gebruik zelden alcoholhoudende suiker-gezoete dranken. Ze zijn enthousiast en kunnen de ontwikkeling gemakkelijk overbrengen van overmatig gewicht met opgevoerd aanbod.

Water is belangrijk voor het dagelijks leven

Omdat van de gezondheids- en welzijnsgevaren inbegrepen en eigenlijk slechts in kleine hoeveelheden worden geconsumeerd, zou alcoholische verfrissing eenvoudig soms moeten. Voorzichtig kok. Kook etenswaren bij lage temperaturen, zoals dit gaat, samen met weinig water en ook weinig lichaamsvet – dat verkrijgt de natuurlijke smaak, gebruikt minder voedingsstoffen en beschermt ook tegen de ontwikkeling van gevaarlijke stoffen.

Gebruik als nieuwe componenten. Om overbodig verpakkingsafval te minimaliseren.

Neem even de tijd en geniet ervan

Een ontluchter voor een gerecht nemen en niet incidenteel consumeren. Neem een ​​tijdje, dat je gevoel van verzadiging op de markt brengt.

Focus op het gewicht en behoud het verwijderen:

  1. Totaal dieetplan, veel training en ook sport (30-60 momenten per keer) horen allemaal bij elkaar en helpen je om je lichaamsgewicht te matigen.
  2. Als voorbeeld, regelmatig zodra u op schoen gaat of de fiets gebruikt. Dit beschermt de omgeving en bevordert ook uw welzijn.

Blijf dus zeer effectief! Maaltijd! Een aantal van u kunt waarschijnlijk gezond en uitgebalanceerd eten in de werkomgeving. Desalniettemin geven anderen de tijd om een volledige maaltijd te krijgen en eten het ook alleen door ze gewoon te missen.

Neem even de tijd en geniet ervan

Verpleegkundige beoefenaar of zelfs verkoopmedewerkers – elke carrière heeft verschillende vereisten. De vetcriteria van een bouw- en constructiemedewerker liggen daarboven van een kantoormedewerker tot een derde. Werkingsuren variëren. Sommigen hebben een fles aangeboden, anderen moeten er zelf voor zorgen.

Een richtlijn maakt gebruik van de loopbaan

Dagelijks zijn 5 secties groenten en fruit het beste. Frequente, uitgebalanceerde maaltijden scheppen plezier en winnen ook aan gezondheid – gebruik geen plezierige of zelfs vettige lekkernijen op uw bureau of op de bank. Deze verzadigen alleen in het tijdelijke. Bovendien leiden ze tot slechts lage functionaliteitsniveaus, verlangens en de populaire vermoeidheid tijdens de lunch.

Samen met de beste maaltijden levert u geweldige lange-termijnwerkkwaliteit en blijft u uit de buurt van voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen.

Ontdek precies wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat u betrouwbaar blijft. Voedingswaren in de kantine. Gebaseerd op de Duitse gemeenschap voor voeding (DGE), is de perfecte lunchtijd verminderd in lichaamsvet, maar nochtans nähr – en ook vezelrijk. Varieer in de loop van de week tussen vegetarische maaltijden, vleesproducten en vis en is ook goed toegankelijk op het buffet.

Een groot deel van de salade kan de hoofdmaaltijd uitschakelen.

Een richtlijn maakt gebruik van de loopbaanUitgebalanceerde recepten zijn witte aardappelen, rijst of zelfs volkoren noedels. Light-toned en vetarme maaltijden verwerven de prestaties. Als toetje moet je kiezen voor levendige salade of zelfgemaakte kaas en ook hyperlinks laten verjaardagstaart en zoete clubs achter.

De uitstekende bejaarde Hamilton. Dat is eigenlijk geen kantine toegankelijk, die kon rekenen op de uitstekende verouderde Hamilton, de lunchtijd doos of lunchtijd karton.

Overzicht

Dus je kunt de beste kansen minimaliseren, omdat je weg moet vallen. Zet regelmatig een deel vast, als u overmatig bereide en warme etenswaren in de thuiskeuken van het kantoor hebt. Er is eigenlijk geen magnetron, je zou kunnen vertrouwen op smakelijke clubsandwiches. Schone groenten, vegetarische smeersels, pesto of kaassandwiches geven de essentiële PEP. Ook gegooide salade kan effectief zijn, als je het verband zelfstandig verpakt. Daarnaast moet je een zuivelproducten zoals yoghurt, kwark en kaas vullen, omdat deze bestaan ​​uit vitaal calciummineraal.
Energizer.

“Hallo daar, ik ben de kleine honger!” Ook al is dat verleidelijk: blijf weg van heerlijke chocolade, koekjes of verjaardagstaarten. Zoete verhoging van bloedsuikerspiegel graden en dus ook de focus alleen voor een korte tijd. In moeilijke tijden geven de voorkeur aan tryptofaan gerechten zoals fruit, krijg toegang tot cashewnoten, ananas en avocado’s. Dus je voelt je veel meer ontspannen, gezien het feit dat ze de degeneratie van serotonine vertragen. Tropische drank, tomaten, peperstokken, yoghurt of zelfs rijstwafels zijn praktische energie voor tussendoortjes.