Simpel maar ook heerlijk: 20 ideeën voor bbq-plezier in de zomer

De stijl tijdens het koken is eigenlijk een groeiend aantal in de richting van licht en ook gezonde gerechten van de fijnproever, samen met geweldige aanbiedingen van verse groenten. Ontbreken van een beetje motivatie of instructies voor u, de beste manieren om dit te doen?

U verhoogt uw barbecue-tevredenheid naar een geheel nieuw en biecht onze recepten en aanbevelingen uit om de smaak van nog meer kwetsbare groenten te krijgen, u zou regelmatig moeten beginnen met een goed onderhouden Grill. Goed onderhouden de corrosie met een staalborstel net voordat u begint met de krekels.

Wrijf de grill samen met een beetje olie, voordat je de grill opwarmt

Dus dat stopt het houden van je groenten op de grill. De groenten laten schudden net voor het koken in een beetje olie, zodat het niet uitdroogt (en dus ook de kruiden eraan kleven). Geef je een grillcontainer met anti-aanbaklaag voor kleine levensmiddelen, waaronder cherrytomaatjes en champignons, om er zeker van te zijn dat dit zeker niet in het vuur zit. Zowat elke vorm van groente kan oprapen.

Zowat elke vorm van groente kan oprapen:

  • cherry-tomaten
  • champignons
  • aubergine
  • maïs
  • uien
  • aardappelen (een helft of zelfs volledig vlak voor het koken)

Je hebt het een keer geprobeerd met ongewone componenten zoals Romaine-sla of zelfs avocado’s – de smaak barbequeerde redelijk lekker. Barbequed veggie moet ongeveer wat olijfolie en een kleine hoeveelheid uit zeezout bevatten. Als u wilt, kunt u op dezelfde manier ook heerlijk kruiden uitproberen. Vis en schaaldieren  (evenals groenten passen prima bij elkaar).

Wrijf de grill samen met een beetje olie, voordat je de grill opwarmt

Onder onze geprefereerde recepten zijn op dit moment barbequed garnalen zomer gooiden salade om de afwas te sparen, probeerde barbecueën in aluminiumfolie: draait uw favoriete groenten in een beetje olijfolie en ook een snufje van natuurlijke kruiden en vervolgens dat in folie verpakken. Leg vervolgens de verpakkingszijde naar beneden op de grill en bereid die voor gedurende 30 minuten. Momenteel wordt de bundel heel voorzichtig geopend (let op, de groenten hierin zijn op dit moment extreem warm!) En geniet ervan.

Eveneens geprobeerd ceder, dennen of zelfs elzen – deze gegrilde groenten geven een aangename rokerige smaak

Maak gebruik van eenvoudig hout dat in essentie is afgestemd op barbecueën (om te worden gevonden in delicatessenwinkels en supermarkten), en het doorweekt met water net voordat u dit gebruikt. Helpt een beetje meer stil te maken, later gedelegeerd heeft één ding.

Geroosterde plantaardige smaken geweldig cool op sla samen met je favoriete kleding of zelfs op een broodje.

Eveneens geprobeerd ceder, dennen of zelfs elzen - deze gegrilde groenten geven een aangename rokerige smaakTijd dat je als dessert fruit hebt gebarbecued. Simpele items van mango, ananas of nectarine een-helften samen met een beetje canola olie jas, dan grillen op middelhoog vuur en serveren.

(Suggestie: aanvankelijk grillen van het fruit, daarna de smaak van uw andere maaltijden).

Gebruikt ook voor de zeker niet gegrilde maaltijden schone groenten. Quinoa en Asparagus Tossed salade, Caesar-Kale salade en ook Waldorf en druivensalade zijn een prachtig bijgerecht voor gerookt. Je barbecue is klaargemaakt om veilig te spelen: snij groenten en ook rauw vlees op aparte snijplanken.

Gegrilde salade?

Ja, daar is het en dat is watertanden. Poging dit op het moment barbequed Romaine Lettuce met een basiskleding van Griekse yoghurt. Bamboespiesjes halen niet moeiteloos vlam terwijl je ze allemaal 15 minuten in water laat weken voordat je ze gebruikt, en ook de ondereinden in folie slaan. Of u koopt ook recycleerbare roestvrijstalen spiesen met rechte voordelen.

Gegrilde salade?

Daardoor kunnen de spiesen gelijkmatiger koken, omdat ze niet de spiesen inschakelen. Sommige groenten moeten groter zijn dan andere, totdat ze daadwerkelijk zijn voorbereid. Als je spiesen klaar maakt, gebruik je slechts een selectie. Elke spies hoeft alleen maar paprika’s (alleen uien, enzovoort) te zijn, om er zeker van te zijn dat ze net zo gaar zijn. Heb je gezien dat je pizza kunt bereiden?

Gewoon verse noedels met olijfolie, coating, een paar minuten per kant op de grillset, op dat moment uitnemen en ook een stuk uit aluminiumfolie opzetten.

Momenteel pizza zowel als terug op de grill (op de dia)

Je moet nu simpelweg de bovenkant sluiten en ook de pizza grillen met betrekking tot 3 minuten.

Schiet echter onze van barbequed zomer groenten op een spies met gerookte tofu:

  1. Je gaat het vlees niet over het hoofd zien!
  2. Kinderen kunnen gezonder eten, als ze je kunnen helpen als je klaar bent.
  3. Op Grilldagen betekent dit dus doen!
  4. Kinderen kunnen gemakkelijk de maïskolf schillen, kinderen in het basisonderwijs kunnen eenvoudig veggie spiesjes maken.

Als ze iets ouder zijn, kunnen de kleintjes ook gemakkelijk de gemengde groene stoffen verminderen. En ook kinderen in hun achterstallige adolescenten kunnen hun ouders al direct op de grill helpen.

Vergroot uw specerijenperspectieven met betrekking tot de conventionele ketchup en mosterd, en verstevigt uw gegrilde adressen nog samen met zelfgemaakte dressings, evenals plunges zoals een komkommer met Mint-komkommer, cayennepeper-dressing, curried mango-dip, pompoenketchup of ananas-bananensaus op!

Wat helpt om te rusten?

Op de dag dat we het meest waarschijnlijk werken, verkrijgen we belangrijke eigenschappen en behandelen we ook onze familieleden. Maar de belangrijkste gelegenheid van de dag is vooral ‘s nachts. Vanwege het feit dat hogere elektriciteit om de tijd te beginnen en al onze banen en ook doeleinden een comfortabele slaap genereren, is essentieel.

Wat is slaap eigenlijk zo belangrijk?

Slapende vitale processen blijven in het fysieke lichaam, zoals bijvoorbeeld de revitalisatie van het weefsel en de vorming van bloedstromen. Wie volledig onder de 4-5 uur slaapt, is eigenlijk niet alleen meestal ongericht en eenvoudig chagrijnig, maar verhoogt ook zijn risico op hartziekten. In stressvolle scenario’s, rust met name op dat moment, wat dodelijk kan zijn.

Onze top 3-serie die u gemakkelijk kunt helpen bij het bijten van slagen om te rusten: u kunt de maag gemakkelijk ontspannen: consumeren, mogelijk, zeker niet te laat voor het avondeten en gaat geen ontstekingsvoedsel en ook lichaamsvet – en suikerrijke voedingsmiddelen.

Wat helpt om te rusten?Blijf uit de buurt van citrus en andere fruit-zure voedingsmiddelen, ook vanwege het feit dat deze de bloedsomloop kunnen stimuleren. Om de juiste omgeving te produceren: 18 ° C is de maximumtemperatuur van ruimte tot rust. Het is eigenlijk aan te bevelen om weer naar rechts te gaan voordat het hooi opnieuw wordt geraakt. Uw matras moet eigenlijk een uitstekende kwaliteit hebben en uw slaapkamer moet voldoende en ook rustig mogelijk zijn.

Een bureau mag zeker niet automatisch in de slaapkamer blijven zitten, want er is een dreiging dat je je werk emotioneel met rust meeneemt.

Overzicht

Bereid het lichaamssysteem voor op rust: het lichaamssysteem en de hersenen moeten zo snel mogelijk het bezette dagelijkse leven uitschakelen. Dit kan helpen bij een warme douche, fysieke oefeningen in de spiermassa, yogaoefeningen en ook diverse andere sportieve activiteiten. Evenzo kunnen kruidentheeën met sprongen, citroenmelisse en valeriaanse oorsprong gemakkelijk een idee helpen

Totaalbedrag is: rust is niet op te leggen. Dat veronderstelt overdreven veel van de perfecte rustoefening, creëert meestal de andere. Zoek uit wat precies. brengt je tot rust en hebt ook bewuste tijd, de avond om te ontspannen.
Echt goed slapen!